چطور برای کنکور ۱۴۰۵ برنامه‌ ریزی کنیم؟

چطور برای کنکور ۱۴۰۵ برنامه‌ ریزی کنیم؟

چطور برای کنکور ۱۴۰۵ برنامه‌ ریزی کنیم؟ اولین سوال و مهم ترین سوال کنکوری های 1405 را طرح کردیم اما جواب دادن به آن کار حضرت فیل است چون باید آنقدر این نوشته را آرام و آهسته و بادقت بخوانید تا از تجربیات افراد موفق استفاده کنید و سطحی نگری نکنید.

اگر داوطلب کنکور ۱۴۰۵ هستید، باید بدانید که مسیر موفقیت شما از همین امروز شروع می شود. امروز روزی است که شما تصمیم به مطالعه جدی برای کنکور را دارید و به دنبال افزایش مهارت در برنامه ریزی یا دریافت برنامه های عالی برای آن هستید.

در این نوشنه نکات بسیار مهمی که سبب موفق تر شدن شما در برنامه ریزی خواهد شد را بیان خواهیم کرد پس تا انتها همراه ما باشید.

چه زمانی برای شروع کنکور ۱۴۰۵ مناسب است؟

برای موفقیت در کنکور، زمان‌ شروع، مهم ترین عامل نتیجه گرفتن شما می باشد. اگر دیرتر از حد عرفی لازم، این مطلب را می خوانید باید واقع بینانه عمل کنید و دست از رویا پردازی بردارید. قطعا دوست دارید که به شما گفته شود هنوز وقت برای کنکور دارید و باز هم به ادامه روند کج دار و مریز خود ادامه دهید اما از واقعیت نمی توان فرار کرد. پس چه باید کرد؟

باید بر اساس زمان باقی مانده و وضعیت تحصیلی خود به بهترین رشته ممکن برای خود فکر کنیم نه بهترین رشته که آرزوی دیگران می باشد.

مثلا می توانید در 3 ماه باقی مانده تا کنکور 1405 بجای مطالعه جوگیرانه 100 درضد مباحث برای قبولی در رشته پزشکی به مطالعه حدود 60 درصد مباحث بپردازید تا در رشته های خوب پیراپزشکی قبول شوید و بی دلیل پشت کنکور نمانید.

اما بهترین زمان برای شروع مطالعه جدی، همان وقتی است که فرصت و زمان کافی برای مطالعه مباحث و رفع اشکال صحیح وجود داشته باشد و زمان را به بهانه های واهی هدر نداده باشید در نتیجه هر چقدر زودتر شروع کنید، وقت بیشتری برای جمع‌ بندی و مرور و افزایش مهارت تست زنی دارید.

شروع زودهنگام باعث می‌شود بتوانید مرور مطالب رو یاد گرفته و با آرامش بیشتری به مرور و تست‌زنی بپردازید نه مطالعه پر از استرس، فشار و نگرانی که برایندی برای شما ندارد.

منابع کامل برای کنکور ۱۴۰۵ داشته باشید

منابع خوب، تاثیر مستقیمی بر روی موفقیت شما دارند. منابعی را انتخاب کنید که مفاهیم را واضح توضیح دهند، تمرین و تست استاندارد و به اندازه داشته باشند نه فراوان و غیرکاربردی!!!

منابع وقتی ارزشمند هستند که بشود با آن برنامه ریزی کرد وگرنه خرید گران قیمت ترین کتاب ها یا ثبت نام در گران ترین کلاس ها ضامن موفقیت هیچ کس نیست.

منابع کمک آموزشی خوب قطعا با سوالات کنکور هماهنگ تر می باشد. از تهیه منابع متفرقه یا بیش از حد پرهیز کنید و یکبار منابع را انتخاب کنید و به آن پایبند باشید که نتیجه بهتری می گیرید.

اگر شناخت کافی به منابع ندارید بهتر است از تجربه مشاورها یا رتبه‌برترها کمک بگیرید تا منابع دقیق تری انتخاب کنید.

برای امسال دوره جامع مرداد کلاسینو 1405 ترکیب کاملی از بهترین کلاس های آنلاین جامع صفر تا صد را برگزار می کند و می توانید نسبت به آن اطلاعات لازم را کسب کنید.

برنامه‌ریزی کنکور باید چطور باشه؟

داشتن یک برنامه اصولی و منعطف، پایه موفقیت هر کاری است من جمله درس خواندن و قبولی در دانشگاه.

برنامه‌ شما باید واقع‌ بینانه، قابل اجرا و متناسب با توانایی‌ های شما باشد. در برنامه باید تعادل رعایت شود و روند شما آهسته و پیوسته رو به پیشرفت باشد تا ثابت یا دارای روند سینوسی!!

یک برنامه عالی برای کنکور 1405 باید ویژگی های زیر را داشته باشد

  • بر اساس هدف شما شخصی سازی شده باشد.
  • مهمترین مباحث کنکور بیشتر مطالعه شود
  • مطالعه، مرور، تست در آن مشخص باشد.
  • پارت های جبرانی داشته باشد.
  • درس و مبحث مشخص باشد.
  • واقع بینانه و قابل اجرا باشد و…

یک برنامه ریزی خوب باید بازده خوبی داشته باشد اگر در آزمون های آزمایشی شرکت می کنید با توجه به رتبه و تراز خود می توانید تشخیص دهید که برنامه ریزی شما چه تاثیری در عملکردتان داشته است. آگاهی از میزان بازدهی برنامه ریزی نکته مهمی است که اغلب نادیده گرفته می شود. در بسیاری از اوقات دانش آموزان می گویند ما طبق برنامه ریزی درس می خوانیم اما نتیجه نمیگیریم این جا نقطه ای است که باید برنامه ریزی را بررسی و تغییراتی در آن لحاظ کنید که نقاط ضعف شما را پوشش دهد. یادتان باشد هیچ رتبه برتری صرفا با داشتن یک برنامه ریزی موفق نشده است بلکه عمل به آن برنامه و اصلاحات کاربردی در زمان هایی که نتیجه ای نمی گیرید از مهم ترین و هوشمندانه ترین رفتارهایی است که باید داشته باشید.

واقع بین باشید و رویاپردازی های کودکانه نداشته باشید. یکی از مهم ترین افت های برنامه ریزی برای کنکور عدم خود شناسی شماست. با خودتان صادق باشید و پیش از برنامه ریزی سطح علمی خود را در هر درس بررسی کنید و هدف ماهانه تعیین کنید. برای مثال اگر امروز که می خواهید برنامه را شروع کنید زیست را ۲۰ درصد میزنید برای پایان این ماه هدف خود را روی ۵۰ نگذارید زیرا این هدف گذاری رویا پردازانه است و نه تنها سبب پیشرفت شما نمی شود بلکه با نرسیدن به این هدف انگیزه خود را هم از دست می دهید.

همه چیز درس خواندن نیست به اندازه کافی در برنامه خود ساعت خواب و تفریح قرار دهید اما افراط نکنید. برنامه ریزی باید تنوع داشته باشید تا خسته نشوید این تنوع به معنای چیزی غیر از درس است. خودتان را از ندگی کردن محروم نکنید تا درس خواندن برایتان لذت بخش باشد.

عواملی را که در درس خواندن شما تاثیر گذار هستند را کنترل کنید. محیط مطالعه، منابع، ساعت مطالعه، خواب و تغذیه و ……
همیشه عواملی هستند که تحت کنترل ما نیستند مثل هوش و IQ. شما نمی توانید این عامل را در مطالعه و برنامه ریزی خودتان دستکاری کنید اما می توانید مواردی را که گفتیم کنترل کنید تا با تلاش بیشتر خودتان را هم تراز با رتبه های برتر کنید.

اطلاعات کنکوری خود را افزایش دهید

یک اصل مهم در برنامه ریزی آگاهی از جزییات کنکور و رشته خودتان است. برای مثال اگر شما ندانید که برای رشته تجربی درس شیمی ضریب بالاتری نسبت به درس فیزیک دارد نمی توانید مدیریت زمان خوبی برای مطالعه این دو درس داشته باشید و ممکن است زمان بیشتری فیزیک بخوانید و آن وقت تاثیر مثبت درس مهم و تاثیر گذاری مثل شیمی را از دست خواهید داد. چنین اشتباهاتی در میان کنکوری ها بسیار رایج است که آن ها را از هدف خود دور می کند.
اطلاع از ضرایب، تعداد دفترچه ها، تعداد سوالات هر درس، زمان پاسخگویی به سوالات و …. از مهم ترین جزییاتی هستند که باید درباره رشته خود بدانید تا برنامه ریزی بهتری داشته باشید و هر درس را متناسب با اهمیت آن بخوانید. در ادامه می توانید دقیق ترین بودجه بندی کنکور ۱۴۰۵ را از طریق لینک زیر مشاهد کنید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *